Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
5/3 2020
Gjethuset
Gjethusgade 5
3300 Frederiksværk
Tlf: 40 70 50 30

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.9716, Lon 12.0214
Åbent: Cafe: tirs-fre kl. 12-16 & lør kl. 10-13 samt i forbindelse med arrangementer
Entré: Billetinfo og forsalg: www.billetboxen.dk og Gjethusets reception eller via hjemmesiden www.gjethuset.dk

Gjethuset er enestående både som historisk monument (Gjethuset er Danmarks ældste industribygning) og som moderne kulturelt fyrtårn i Nordsjælland. Det tidligere kanonstøberi byder på koncerter af alle slags, lige fra store pop og rockkoncerter med tidens hotteste navne, til små intime jazz eller klassiske koncerter og brede folkelige optrædener. De tykke kampestensmure danner også rammen om foredrag, professionelt turné- og børneteater og forskellige festivaler; kammermusik i hele juli, jazz i september og børnekultur i oktober. Gjethusets arrangementsprofil er meget bred, men kravet til kvalitet og professionalisme er højt til alle typer arrangementer


09.03.2021
Diverse| Gjethuset
Big Bang & det usynlige univers
Forelæser: professor i astronomi Steen Hannestad, Institut for Fysik og Astronomi, Aarhus Universitet. Sprog: dansk. Entré: gratis. Mørkt stof og mørk energi udgør 95 % af universet, men vi ved faktisk ikke hvad det er.
14.03.2021
Musik| Gjethuset
Morten Mogensen
MORTEN MOGENSEN er en af landets førende specialister på flyglets forfader fra wienerklassikken: hammerklaveret ? eller fortepianoet, som instrumentet også blev kaldt.
16.03.2021
Diverse| Gjethuset
Pandemier i de sidste 200 år
Forelæser: professor og pandemiforsker Lone Simonsen, Institut for Naturvidenskab og Miljø, Roskilde Universitet. Sprog: dansk. Entré: gratis. Hvad kan vi lære af at kigge tilbage i historien på de store epidemier og pandemier ?
25.03.2021
Teater| Gjethuset
Uffe Holm - StayTheFuckHome
Uffe Holm / StayTheFuckHome - et stand-up show fra en komiker i karantæne. Hvordan klarer man at gå op og ned af sin kone og sine børn, mens man som ordblind prøver at holde disciplinen i hjemmeskolen?
10.04.2021
Diverse| Gjethuset
Popsi & Krelle
Kom og vær med, når Popsi og Krelle spiller og synger nye og kendte børnesange for de små med masser af fagter og sjov. Koncerten henvender sig særligt til de helt små (0-5 år), men hele familien er naturligvis velkommen. Kom, og syng med!