Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
5/3 2020
Gjethuset
Gjethusgade 5
3300 Frederiksværk
Tlf: 40 70 50 30

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.9716, Lon 12.0214
Åbent: Cafe: tirs-fre kl. 12-16 & lør kl. 10-13 samt i forbindelse med arrangementer
Entré: Billetinfo og forsalg: www.billetboxen.dk og Gjethusets reception eller via hjemmesiden www.gjethuset.dk

Gjethuset er enestående både som historisk monument (Gjethuset er Danmarks ældste industribygning) og som moderne kulturelt fyrtårn i Nordsjælland. Det tidligere kanonstøberi byder på koncerter af alle slags, lige fra store pop og rockkoncerter med tidens hotteste navne, til små intime jazz eller klassiske koncerter og brede folkelige optrædener. De tykke kampestensmure danner også rammen om foredrag, professionelt turné- og børneteater og forskellige festivaler; kammermusik i hele juli, jazz i september og børnekultur i oktober. Gjethusets arrangementsprofil er meget bred, men kravet til kvalitet og professionalisme er højt til alle typer arrangementer


18.05.2021
Diverse| Gjethuset
Magtfulde mikrober der gavner dig (via livestream fra Aarhus Universitet)
Bliv klogere på den nyeste forskning om de bakterier, svampe og virus som lever i og på hver enkelt af os livet igennem.
19.05.2021
Diverse| Gjethuset
Smag på Kulturen
Et nyt tiltag i Halsnæs børneklub. Skip madlavningen og nyd et børnevenligt måltid sammen med andre børnefamilier mens I får en skøn kulturel oplevelse.
12.06.2021
Diverse| Gjethuset
Popsi & Krelle
Kom og vær med, når Popsi og Krelle spiller og synger nye og kendte børnesange for de små med masser af fagter og sjov. Koncerten henvender sig særligt til de helt små (0-5 år), men hele familien er naturligvis velkommen. Kom, og syng med!
16.06.2021
Diverse| Gjethuset
Svend Brinkmann
Hvad er et menneske?. Selvudvikling har længe været et kulturelt omdrejningspunkt. I det moderne højhastighedssamfund handler det populært sagt om at blive ?den bedste udgave af sig selv?
05.07.2021
Musik| Gjethuset
Brantelid/ Schmied/ Hadland Trio
BRANTELID/SCHMID/HADLAND TRIO. Vi åbner sæsonen med en kær og kendt gæst på Frederiksværk Musikfestival: Andreas Brantelid, en af Skandinaviens førende cellister.
08.07.2021
Musik| Gjethuset
Arild Kvartetten m/ Andreas Brante
ARILD KVARTETTEN M/ ANDREAS BRANTELID. 2018 kunne Arild Kvartetten fejre sit 10-årsjubilæum med Beethovens samlede strygekvartetter i en serie på i alt 24 koncerter.
09.07.2021
Teater| Gjethuset
Selene Munoz m/ Trio
Frederiksværk Musikfestival præsenterer: Friday Five ó clock. SELENE MUNOZ m/ TRIO. Flere gange har vi haft fornøjelsen af at opleve danserinden Selene Muñoz på Frederiksværk Musikfestival ? og hver gang har det været en stor oplevelse.
10.07.2021
Musik| Gjethuset
Sitkovetsky Piano Trio m/ Maxim Ry
Sitkovetsky piano trio m/ maxim rysanov, bratsch.
11.07.2021
Musik| Gjethuset
Bjarke Mogensen & Johan Bridger
Frederiksværk Musikfestival præsenterer: Sunday Sessions: BJARKE MOGENSEN, accordeon og JOHAN BRIDGER, percussion. Bjarke Mogensen er nærmest indbegrebet af Frederiksværk Musikfestival.
12.07.2021
Musik| Gjethuset
Doric String Quartet
Frederiksværk Musikfestival præsenterer: DORIC STRING QUARTET. Doric String Quartet er etableret som en af de førende kvartetter i sin generation og får entusiastisk modtagelse fra publikum og kritikere over hele kloden.