Tilbage til søgeresultatet

Julefest med levende musik på Halsnæs Bryghus

Unik julebuffet med alle de bedste danske julelækkerier og et brag af en fest - hver eneste gang. Fire aftener med julefrokost på Bryghuset.

Fejr jeres julefrokost på Halsnæs Bryghus hvor menuen bugner med julemad - akkurat som den skal! Ingen skal gå sultne hjem og dansegulvet lokker med levende musik.

På én og samme aften kan du danse til og synge med på sange af Kim Larsen, Thomas Helmig, Michael Jackson og Justin Timberlake.

Til julefesten på Halsnæs Bryghus sættes stemningen af bandet Four On The Floor! De spiller et bredt repertoire og med stort publikumsnærvær tager de festen til næste niveau.

Om du er til dansemusik eller sing-a-long-fest, skal du glæde dig til at opleve disse drenge, der har knaldhamrende godt humør, højt niveau og masser af energi. Så kridt danseskoene, smør stemmelæberne og gør klart til en helt igennem fantastisk aften.

Vi glæder os så meget til at hygge om jer og gøre aftenen festlig og fornøjelig! Du kan opleve julefest på Bryghuset d. 26.november samt d. 3,4,10,11. december 2021. Køb dine billetter lige her

Program for aftenen:

Kl. 17.30: Dørene åbner
Kl. 17.40: Velkomstdrink
Kl. 19.00: Julebuffet
Kl. 21.00: Dansefest
Kl. 01.00: På med pelsen, tak for i aften

Find vej

Hvad: Julefest med levende musik på Halsnæs Bryghus

Hvornår: Fredag den 26. november 2021, kl. 17.30-01.

Hvor: Halsnæs Bryghus

Rediger arrangement