Tilbage til søgeresultatet

Nat i naturen | Nattevandring v. Grønnessegaard Gods

Drømmer du om NATTERO? Kom med på en stille vandring gennem Grønnesse skov ved Hundested og oplev elementerne i mørket.

Denne forårsaften vil vi tage dig med ind i skovens dybe stille ro. Og når mørket sænker sig skærpes sanserne.

Prøv en anderledes naturoplevelse, hvor du vandrer stille gennem skoven, mens mørket sænker sig, og nattens lyde og dufte tager over. Stilheden og mørket skærper sanserne og får roen til at sænke sig. Aftenen slutter rundt om bålet, hvor der serveres en let anretning med lokale råvarer.

Mødested

Grønnessegaard Gods, Amtsvejen 280, 3390 Hundested. Den stråtækte længe "Kostalden" til venstre for hovedbygningen.

Praktiske oplysninger

Et af målene med arrangementet er oplevelsen af natten, samt mødet med os selv i mørket. Vi opfordrer derfor til, at evt. medbragte lygter holdes slukket i lommen. Har vi behov for lys, benytter vi det vi har medbragt, så vi kan styre tidspunktet for lys-behov.

  • Forplejning: Vi sørger for lidt varmt at drikke samt byder på snackforplejning undervejs, men beder om at du har spist aftensmad inden vi mødes.
  • Pris: Gratis, men billet skal bookes på forhånd.
  • COVID-19: Hele arrangementet foregår udendørs. Vi bevæger os sammen og tæt på hinanden, men tager selvfølgelig vores Corona mæssige forholdsregler.
  • Påklædning: En forårsaften kan være kold og blæsende. Sørg derfor for at være klædt godt på til stillesiddende udendørsaktivitet: Uldent undertøj, Yderlag, Vindtæt yderbeklædning, Hue og vanter, Gode, gerne vandtætte, varme støvler med mønstret sål.

Find vej

Hvad: Nat i naturen | Nattevandring v. Grønnessegaard Gods

Hvornår: Fredag den 7. maj 2021, kl. 20-23.

Hvor: Grønnessegaard Gods

Køb billetter
Rediger arrangement