Tilbage til søgeresultatet

Natteravn | En aften i skoven v. Grønnessegaard Gods

Aftenvandring, oplevelsestur og fælles madlavning over bål. Tag børnene med ud i naturen i mørket.

Denne aften kan du tage familien med på vandring i mørke, fasanslagtning, bålmadstilberedning, skov-restaurant middag.

Er du en NATTERAVN? Skal du og dine børn have en nærværende, uforglemmelig sanselig oplevelse om aftenen, muligheden for at se solen blive afløst af månen, og opleve naturens lyde og alle de forandringer naturen får når mørket sænker sig?

Vi vandrer sammen ud i tusmørket og tilbereder et børnevenligt måltid mad. Vær med til at flå en fasan samt tilberede, anrette og spise den, det er ikke mange forundt og du kan godt glæde dig til at tage dine forældre med ud på natteravne sjov.

Mødested

Grønnessegaard Gods, Amtsvejen 280, 3390 Hundested. Den stråtækte længe "Kostalden" til venstre for hovedbygningen.

Praktiske oplysninger

Et af målene med arrangementet er oplevelsen af natten, samt mødet med os selv i mørket. Vi opfordrer derfor til, at evt. medbragte lygter holdes slukket i lommen. Har vi behov for lys, benytter vi det vi har medbragt, så vi kan styre tidspunktet for lys-behov.

  • Forplejning: Vi sørger for lidt varmt at drikke samt byder på snackforplejning undervejs, men beder om at du har spist aftensmad inden vi mødes.
  • Pris: Gratis, men billet skal bookes på forhånd.
  • COVID-19: Hele arrangementet foregår udendørs. Vi bevæger os sammen og tæt på hinanden, men tager selvfølgelig vores Corona mæssige forholdsregler.
  • Påklædning: En forårsaften kan være kold og blæsende. Sørg derfor for at være klædt godt på til stillesiddende udendørsaktivitet: Uldent undertøj, Yderlag, Vindtæt yderbeklædning, Hue og vanter, Gode, gerne vandtætte, varme støvler med mønstret sål.

Find vej

Hvad: Natteravn | En aften i skoven v. Grønnessegaard Gods

Hvornår: Lørdag den 8. maj 2021, kl. 18-20.

Hvor: Grønnessegaard Gods

Køb billetter
Rediger arrangement