Tilbage til søgeresultatet

Kumiteholdet

09.05.2021 Kampsporttræning | Taifu

På dette hold skal du være min 8 år og have grønt bælte for at kunne deltage. Hvis du er voksen kan du deltage når du har opnået det grønne bælte. Holdet er for karateudøvere, som ønsker at dygtiggøre sig i kumite på forskellige niveauer.

Hver gang vil der endvidere være fokus på styrketræning og udstrækning.

På holdet, som også tæller vores 11 landsholdskæmpere, vil alle deltage i opvarmning, udstrækning og styrketræning. I selve kampdelen vil holdet blive opdelt efter de fremmødtes niveau.

Taifu har gennem tiden opnået imponerende placeringer og vores resultater taler for sig selv. Kæmpere fra Taifu Karate Dojo har vundet Nordiske mesterskaber, Europamesterskaber og flere medaljer ved VM.

Kampholdet har endvidere tilknyttet en af Danmarks bedste instruktører indenfor spark og taktik. Jørn Chr. Andersen sensei 6. dan fra Herlev Taekwondo klub træner eliteudøvere på højeste plan og er selv aktiv landsholdskæmper ved NM, EM og VM.

Vores vellidte landsholdscoach Charlotte Stensholm sempai underviser også på kampholdet. Charlotte har den daglige kontakt med vores kæmpere og rejser med kæmperne ud til turneringer i hele verden. Charlotte Stensholm er i gang med at tage en af de højeste coachuddannelser i EU.

Rune Abrahamsson sempai er også en fast del af instruktørstaben på kampholdet. Rune har et rigtig godt tag på de unge mennesker og er en meget vellidt person og instruktør.

Når du er en del af kampholdet vil du have mulighed for at modtage yderligere undervisning af vores chefinstruktør Jesper F. Andersen sensei 7. dan. Denne ekstra undervisning annonceres i vores facebookgruppe og er inkluderet i dit kontingent.

Arrangeret af Taifu

Find vej