Tilbage til søgeresultatet

Aflyst! Jazz koncert med Jesper Thilo og Olivier Antunes

28.02.2021 Jazz | Mejeriet i Torup

Aflyst flyttes til september. Dato kommer senere.

Torup Musikforening præsenterer: Den internationalt kendte tenorsaxofonist Jesper Thilo og den fransk-Portugisiske pianist Olivier Antunes. Line up: Jesper Thilo, tenorsax Olivier Antunes, piano Daniel Franck, kontrabas Janus Templeton, trommer

Jesper Thilo har siden starten af 1960'erne og frem til i dag positioneret sig som en kolos i det europæiske jazzlandskab. Kendt fra Arnvid Meyers Orkester, Danmarks Radios Big Band og diverse ensembler af national og international karakter, har Jesper Thilo sat et markant aftryk på dansk jazz og været garant for et tårnhøjt musikalsk niveau. Han var bl.a. den første til at modtage Ben Webster prisen i 1977. En pris som i 1999 blev tildelt Olivier Antunes.

Det var da også Jesper Thilo, der 'opdagede' den fransk-portugisiske klavervirtuos Olivier Antunes i 1995, da Olivier som bare 22-årig trådte ind på den store jazzscene sammen med saxofonist og kapelmester Thilo. Sidenhen har pianisten med det sydeuropæiske temperament etableret sig som sin generations 'wunderkind' med flere studiealbums og TV-udsendelser bag sig. Bl.a. viste Danmarks Radio en portrætudsendelse i prime time af pianisten i 1999, hvor Olivier blev bakket op af Alex Riel og Mads Vinding i et propfyldt Copenhagen Jazzhouse.

Jesper Thilo og Oliver Antunes' musikalske samarbejde har mere end 20 år på bagen og har vist sig at være opskriften på "et generationsmøde, der slår gnister". Gnisterne er dokumenteret på det meget fine duoalbum Jesper Thilo/Olivier Antunes Duo udgivet på pladeselskabet Music Mecca i 1998. Thilos varme, tilbagelænede og poetiske saxofonklang kombineret med Oliviers potente, temperamentsfulde og frygtløse moderne attacs giver musikken et strejf af international jazz i krydsfeltet mellem mainstream jazz og moderne jazz.

Teenagere, unge jazzentusiaster, midaldrende, og det modne jazzpublikum kan godt begynde at se frem til en koncert, der vil byde på idérig, smuk, energisk og knivskarp jazz. Glæd jer til et spændende musikalsk møde mellem to virtuose jazzmusikere i en kvartet som tæller ikke mindre end fire stjerner på den europæiske jazzhimmel

Konceerten støttes af Kulturelt samråd i Halsnæs kommune og Statens musikråd

Find vej

Hvad: Aflyst! Jazz koncert med Jesper Thilo og Olivier Antunes

Hvornår: Søndag den 28. februar 2021, kl. 15.

Hvor: Mejeriet i Torup

Pris: Entré: 250 kr og 200 for medlemmer af torup Musikforening

Læs mere på https://www.place2book.com/da/sw2/sales/d68eyu7pro

Rediger arrangement