Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
11/6 2013
Hundested bibliotek
Nørregade 61
3390 Hundested
Tlf: 4793 8070

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.9594, Lon 11.8528
Åbent: Se hjemmeside

Halsnæs Kommune - Bibliotekerne, Hundested. Biblioteket tilbyder en alsidig bogsamling, som er kernen i det fysiske bibliotek, men også et væld af andre materialer og tilbud, som giver borgerne adgang til en verden af muligheder. Her findes lydbøger, e-bøger, film via nettet og netmusik. Biblioteket bliver i stigende grad brugt som centrum for en række oplevelser. Her kan man udvide sin horisont med spændende foredrag, udstillinger og musik, tage børnebørnene med til teater eller nyde samværet i en af de mange læseklubber, der er blevet et populært tilbud de seneste år. Biblioteket udgiver et omfattende arrangements- og undervisningsprogram to gange om året. Her kan man finde alle bibliotekets arrangementer, og et undervisningsprogram, der tilbyder åbne IT-caféer, og kurser i brug af computer og internet. Biblioteket hjemmeside er din indgang til et døgnåbent bibliotek. Her kan du se din lånerstatus, forny dine lån, hente inspiration og reservere materialer fra hele landet. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte personalet


17.03.2020
Diverse| Hundested bibliotek
Foredrag med den rebelske kirurg
Rebelkirurgener formentlig en af de sidste af den slags læger, som tænker kreativt, handler og gør sit yderste for patienten, uanset hvor han eller hun kommer, dette var anmeldelsen i bladet sygeplejesken da bogen Rebelkirurgen udkom.
03.04.2020
Diverse| Hundested bibliotek
50 farlige ting (alle børn bør prøve)
Har du nogensinde slikket på et 9 volts batteri?
24.04.2020
Diverse| Hundested bibliotek
Bryg 'n' Roll #4 - Nick Cave: Sorgens støj
Forfatter og litteraturhistoriker Espen Strunk fortæller om Nick Caves liv og kunst i selskab med et godt glas øl fra det lokale bryghus.
28.04.2020
Diverse| Hundested bibliotek
Vild natur i haven
Sommerfugle og vilde bier forsvinder fra den danske natur.