Hundested bibliotek

Nørregade 61
3390 Hundested
Tlf: 4793 8070

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.9594, Lon 11.8528
Åbent: Se hjemmeside

Halsnæs Kommune - Bibliotekerne, Hundested. Biblioteket tilbyder en alsidig bogsamling, som er kernen i det fysiske bibliotek, men også et væld af andre materialer og tilbud, som giver borgerne adgang til en verden af muligheder. Her findes lydbøger, e-bøger, film via nettet og netmusik. Biblioteket bliver i stigende grad brugt som centrum for en række oplevelser. Her kan man udvide sin horisont med spændende foredrag, udstillinger og musik, tage børnebørnene med til teater eller nyde samværet i en af de mange læseklubber, der er blevet et populært tilbud de seneste år. Biblioteket udgiver et omfattende arrangements- og undervisningsprogram to gange om året. Her kan man finde alle bibliotekets arrangementer, og et undervisningsprogram, der tilbyder åbne IT-caféer, og kurser i brug af computer og internet. Biblioteket hjemmeside er din indgang til et døgnåbent bibliotek. Her kan du se din lånerstatus, forny dine lån, hente inspiration og reservere materialer fra hele landet. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte personalet


10.11.2018
Diverse| Hundested bibliotek
Vi varmer op med at historiefortæller Conni Aabank kommer og giver os nogle inspirationshistorier. Efterfølgende laver vi vores helt egne bøger.
12.11.2018
Diverse| Hundested bibliotek
Når det er mørkest i vores lande, tænder vi et lys og læser en bog - og det gør vi sammen over hele Norden på samme tid.
27.11.2018
Diverse| Hundested bibliotek
Menneske. I bogen "Det ensomme hjerte" udfolder Tom Buk-Swienty en usædvanlig fortælling om den tyske soldat Hans Horn, der oplevede krigens rædsler på tætteste hold.
21.12.2018
Diverse| Hundested bibliotek
En skæv julehistorie af Kim Fupz Aakeson.