Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
10/12 2015
Gjethuset
Gjethusgade 5
3300 Frederiksværk
Tlf: 40 70 50 30

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.9714, Lon 12.0219
Åbent: Cafe: tirs-fre kl. 12-16 & lør kl. 10-13 samt i forbindelse med arrangementer
Entré: Billetinfo og forsalg: www.billetboxen.dk og Gjethusets reception eller via hjemmesiden www.gjethuset.dk

Gjethuset er enestående både som historisk monument (Gjethuset er Danmarks ældste industribygning) og som moderne kulturelt fyrtårn i Nordsjælland. Det tidligere kanonstøberi byder på koncerter af alle slags, lige fra store pop og rockkoncerter med tidens hotteste navne, til små intime jazz eller klassiske koncerter og brede folkelige optrædener. De tykke kampestensmure danner også rammen om foredrag, professionelt turné- og børneteater og forskellige festivaler; kammermusik i hele juli, jazz i september og børnekultur i oktober. Gjethusets arrangementsprofil er meget bred, men kravet til kvalitet og professionalisme er højt til alle typer arrangementer


19.01.2020 - 06.03.2020
Udstilling| Gjethuset
ECHO - syv kunstnere undersøger deres kunstneriske baggrund
Fortidens aftryk på nutiden. De syv kunstnere har sat sig for at gå tilbage i tiden og zoome ind på et særligt, og måske afgørende, møde med kunsten.
27.02.2020
Diverse| Gjethuset
Foredrag om god ernæring i graviditeten - til både mor og barn
Foredrag om god ernæring i graviditeten - til både mor og barn Ifølge Verdenssundhedsorganisationen - WHO har god ernæring de første 1000 dage - fra graviditetens start til dit barn fylder 2 år stor betydning for dit barns sundhed - også langt ud i livet.
27.02.2020
Teater| Gjethuset
Rune Klan
Den efterhånden velkendte og unikke showform, der mikser eftertænksomhed med humor, charme, og trylleri i verdensklasse, skaber et ganske særligt bånd mellem Rune og hans publikum. Det er én på opleveren, og vi må godt lege med!
03.03.2020
Diverse| Gjethuset
Det er bare en virus (via livestream fra Aarhus Universitet)
Virus er det mindste smitstof. Det er overalt, og det trænger ind i og udnytter levende celler til at formere sig. En del virus gør os syge. Hør om de vigtigste kendetegn for virus, og hør om hvordan virusforskerne må tænke for at bekæmpe dem.
05.03.2020
Teater| Gjethuset
Historien om Kim Larsen - Et musikalsk talkshow
I efteråret 2019 og foråret 2020 tager Steffen Jungersen sine udvalgte nedslag i historien om legenden Kim Larsen ud på landevejen. Levende og humoristisk fortalt af. Nå ja. Legenden Steffen Jungersen.
07.03.2020
Teater| Gjethuset
Kagerock i Gjethuset med Rosa fra Rouladegade
Ligger dit sovedyr også derhjemme på sengen og drømmer om at komme ud og danse? Sukker det efter hede rytmer, søde sovedyrssange og andre krammedyr at ryste halen med?. Så væk din yndlingsbamse, og kom og kagerock og rul, og HUSK DIT SOVEDYR!
10.03.2020
Diverse| Gjethuset
Fremtidens natur (via livestream fra Aarhus Universitet)
Jorden er en levende planet fyldt med mange forskellige livsformer. Men Jordens store befolkning presser nu naturen. Hør hvordan mennesket påvirker Jordens biodiversitet og om konsekvenserne for fremtidens levende natur. Hvilke løsninger skal vi satse på?