Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
10/12 2015
Gjethuset
Gjethusgade 5
3300 Frederiksværk
Tlf: 40 70 50 30

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.9714, Lon 12.0219
Åbent: Cafe: tirs-fre kl. 12-16 & lør kl. 10-13 samt i forbindelse med arrangementer
Entré: Billetinfo og forsalg: www.billetboxen.dk og Gjethusets reception eller via hjemmesiden www.gjethuset.dk

Gjethuset er enestående både som historisk monument (Gjethuset er Danmarks ældste industribygning) og som moderne kulturelt fyrtårn i Nordsjælland. Det tidligere kanonstøberi byder på koncerter af alle slags, lige fra store pop og rockkoncerter med tidens hotteste navne, til små intime jazz eller klassiske koncerter og brede folkelige optrædener. De tykke kampestensmure danner også rammen om foredrag, professionelt turné- og børneteater og forskellige festivaler; kammermusik i hele juli, jazz i september og børnekultur i oktober. Gjethusets arrangementsprofil er meget bred, men kravet til kvalitet og professionalisme er højt til alle typer arrangementer


19.01.2020 - 06.03.2020
Udstilling| Gjethuset
ECHO - syv kunstnere undersøger deres kunstneriske baggrund
Fortidens aftryk på nutiden. De syv kunstnere har sat sig for at gå tilbage i tiden og zoome ind på et særligt, og måske afgørende, møde med kunsten.
21.02.2020
Teater| Gjethuset
Intimt show med Anders Matthesen i Gjethuset
Oplev Anders Matthesen på helt nært hold når han kommer til Gjethuset i foråret 2020.Danmarks ubetinget største komiker og har i årtier fået danskerne til at rulle rundt på gulvet af grin og skabt mindeværdige oplevelser, som vi stadig, dén dag i dag.
22.02.2020
Diverse| Gjethuset
Tunesisk hækling for begyndere
Underviser: Jette Braun. Efter at have været en glemt teknik i mange år, er der nu kommet meget fokus på tunesisk hækling eller som det også hedder på dansk, hakning. Boligtekstiler udført i tunesisk hækling med geometriske figurer er meget oppe i tiden.
27.02.2020
Diverse| Gjethuset
Foredrag om god ernæring i graviditeten - til både mor og barn
Foredrag om god ernæring i graviditeten - til både mor og barn Ifølge Verdenssundhedsorganisationen - WHO har god ernæring de første 1000 dage - fra graviditetens start til dit barn fylder 2 år stor betydning for dit barns sundhed - også langt ud i livet.
27.02.2020
Teater| Gjethuset
Rune Klan
Den efterhånden velkendte og unikke showform, der mikser eftertænksomhed med humor, charme, og trylleri i verdensklasse, skaber et ganske særligt bånd mellem Rune og hans publikum. Det er én på opleveren, og vi må godt lege med!
03.03.2020
Diverse| Gjethuset
Det er bare en virus (via livestream fra Aarhus Universitet)
Virus er det mindste smitstof. Det er overalt, og det trænger ind i og udnytter levende celler til at formere sig. En del virus gør os syge. Hør om de vigtigste kendetegn for virus, og hør om hvordan virusforskerne må tænke for at bekæmpe dem.
04.03.2020
Diverse| Gjethuset
Spis dig ud af kronisk inflammation og smerter
Underviser: Carina Kock. Lever du med kroniske smerter, og har et stort indtag af smertestillende medicin? Der er gennem de senere år sket et paradigmeskift indenfor forståelsen af smerter.
05.03.2020
Teater| Gjethuset
Historien om Kim Larsen - Et musikalsk talkshow
I efteråret 2019 og foråret 2020 tager Steffen Jungersen sine udvalgte nedslag i historien om legenden Kim Larsen ud på landevejen. Levende og humoristisk fortalt af. Nå ja. Legenden Steffen Jungersen.