Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
5/3 2020
Gjethuset
Gjethusgade 5
3300 Frederiksværk
Tlf: 40 70 50 30

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.9716, Lon 12.0214
Åbent: Cafe: tirs-fre kl. 12-16 & lør kl. 10-13 samt i forbindelse med arrangementer
Entré: Billetinfo og forsalg: www.billetboxen.dk og Gjethusets reception eller via hjemmesiden www.gjethuset.dk

Gjethuset er enestående både som historisk monument (Gjethuset er Danmarks ældste industribygning) og som moderne kulturelt fyrtårn i Nordsjælland. Det tidligere kanonstøberi byder på koncerter af alle slags, lige fra store pop og rockkoncerter med tidens hotteste navne, til små intime jazz eller klassiske koncerter og brede folkelige optrædener. De tykke kampestensmure danner også rammen om foredrag, professionelt turné- og børneteater og forskellige festivaler; kammermusik i hele juli, jazz i september og børnekultur i oktober. Gjethusets arrangementsprofil er meget bred, men kravet til kvalitet og professionalisme er højt til alle typer arrangementer


14.04.2020
Diverse| Gjethuset
UDSAT: Ig Nobel Prize: first laugh, then think (via livestream fra Aarhus Universitet)
The Ig Nobel Prize is awarded for "peculiar research" that at first makes us laugh and then think deeply. Attend this lecture for a humour-filled dive into the prize-winning research. Meet Marc Abrahams and some of the recent prize winners.
18.04.2020
Diverse| Gjethuset
Virker alternativ behandling?
Mød Hans Berntsen, der vil fortælle om den kristne Guds helbredende kraft.
23.04.2020
Diverse| Gjethuset
Babys start - og første måneder - på rigtig mad
Babys start - og første måneder - på rigtig mad Rigtig ernæring, velsmagende babymad og dejlige måltidsoplevelser er med til at give din baby en sund start på livet.
14.05.2020
Diverse| Gjethuset
Dit barns mad fra omkring 8 - 9 måneder til første fødselsdag
Dit barns mad fra omkring 8 - 9 måneder til første fødselsdag Du og dit barn er nu kommet i gang med babymaden, og I er herefter på vej mod nye milepæle med maden og dit barns udvikling med at lære at spise.
28.05.2020
Diverse| Gjethuset
Smag på Kulturen
Et nyt tiltag i Halsnæs børneklub. Skip madlavningen og nyd et børnevenligt måltid sammen med andre børnefamilier mens I får en skøn kulturel oplevelse.
19.06.2020
Teater| Gjethuset
Anders Matthesen
Anders Matthesen Showet varer 60 min. og er uddrag fra Anders Matthesens seneste show Anden Bringer Ud Den 19. juni kl. 19:30 Nummererede siddepladser Gjethuet og HEROS præsenterer.