Tilbage til søgeresultatet

Hundested Sandskulpturfestival

07.05.2020 - 30.08.2020 Billedkunst | Hundested Sandskulptur Festival

Succesen fortsætter for 9. gang på den Internationale Sandskulptur Festival i Hundested. Årets tema bliver "What a wonderful world" og er en hyldest til vores klode og alt det smukke i livet.

Oplev den ganske særlige kultur attraktion på den driftige havn, hvor sandskulptører, heriblandt flere verdensmestre, skaber monumentale og forgængelige kunstværker i særklasse af gyldne sandkorn.

Oplev kunstnerne arbejde og udforme skulpturerne på havnen fra d. 7-10. maj kl. 10-19.

Festivalen er både sjov og inspirerende, og der er rig mulighed for at skabe sin egen sandskulptur. På festivalpladsen kan børn og barnlige sjæle udfolde kreativiteten med forskellige aktiviteter og fordybe sig i sandet. Caféen byder på forfriskninger, mens ungerne hygger sig i sandkassen.

Friskbrygget kaffe, lækre kager, is, øl, vin og vand, souvenir, postkort m.m. På festivalområdet findes borde, bænke og overdækket terrasse. Madkurv kan medbringes.

Praktisk information
Periode: 7. Maj-18.Oktober 2020Betalingskort: Vi tager imod Dankort, Visa og de gængse betalingskort.Billetpriser: Se hjemmeside for priser
Isefjordsbilletten
Tur/retur færgebillet Rørvig-Hundested for gående + entré til Sandskulpturfestivalen. Se hjemmeside for priser. Billetten kan KUN købes ved færgens billetsalg i Rørvig og gælder KUN for passagerer fra Rørvig siden af

Find vej

Hvad: Hundested Sandskulpturfestival

Hvornår: Torsdag den 7. maj til søndag den 30. august 2020, kl. 10-19.

Hvor: Hundested Sandskulptur Festival

Pris: (Entré: 50 kr)

Læs mere på https://www.instagram.com/explore/tags/hundestedsandskulpturfestival/

Rediger arrangement