Tilbage til søgeresultatet

Autocamperens dag

17.08.2019 Andet | Hundested havn

Dansk autocamper forening afholder "autocamperens dag". I år har vi også et arrangement i Hundested. Det er ikke et salgsmesse, men ment som at interessere besøgende kan komme ind og se forskellige autocamper samt stille spørgsmål.

Autocamperens dag
Lørdag den 17. august 2019 kl. 10-16
Igennem flere år har Dansk Autocamper Forening afholdt "Autocamperens Dag" den 3. weekend i august. Arrangem enterne foregår i Århus, Brædstrup, Vejen, Blokhus samt Ringsted og Hundested.
Ved hvert arrangement vil der være repræsenteret 8-10 autocampere i alle størrelser. Det er ikke en salgsmesse, men ment som at interesserede besøgende kan stille spørgsmål om autocamperlivet.
For få år siden var drømmen om en autocamper noget, der ofte forblev en drøm. Men de senere år har stadig flere danskere fået ønsket om at holde ferie i egen autocamper opfyldt.
Derfor afholdes autocamperens dag den 3. lørdag i august hvert år.
Besøgende vil i den forbindelse kunne aflægge de "udstillede" vogne et besøg og tale med erfarne autocampister, der velvilligt besvarer alle spørgsmål og med voksende begejstring fortæller om deres ture og ferier i autocampere. I år deltager et bredt spekter af vogntyper: Cityvan, vogn med enkeltsenge, vogn med dobbeltseng, køjevogn, alkovemodel. Ligeledes bestræbes der at fremvise både nyere samt ældre vogne. Det er vigtigt at påpege at autocamper-ferie ikke er øremærket for de rige. Med den nylige afgiftsnedsættelse kan alle nu være med.
Det kan være svært at tage springet ud i autocamper-livet og derfor stiller en række erfarne autocampister deres viden til rådighed på de planlagte arrangementer.
Mange vil vide noget om økonomi: anskaffelsessum, grøn ejerafgift, forsikring, brændstofforbrug o.s.v. Andre er mere interesserede i selve ferieformen med den trange plads, parkeringsmuligheder og overnatningssteder, og så er der selvfølgelig de tekniske spørgsmål om motorstørrelser, solceller, gasinstallationer og varmekilder.
Hvis der er folk i omgangskredsen der mangler det sidste "spark", så fortæl om autocamperens dag. Der er garanteret et arrangement lige i nærheden. Alle arrangementer løber af stablen mellem kl. 10-16.
På vegne af Dansk autocamperforening
Mogens Jensen 3207
Jette Jensen 5355
Med venlig hilsen

Jette Jensen
Pladskonsulent

Find vej

Hvad: Autocamperens dag

Hvornår: Lørdag den 17. august 2019, kl. 10 til 16.

Hvor: Hundested havn

Pris: (Fri entré)

Rediger arrangement