Tilbage til søgeresultatet

Trio Zoom - Frederiksværk Musikfestival

13.07.2019 Klassisk | Gjethuset

Der er helt sikkert en stor del af Festivalens publikum, der kan huske den sidste lørdagsforestilling i 2018, hvor Trio Zoom optrådte sammen med danserne Gudrun Bojesen og Lars Libak. Det blev en enestående oplevelse. Det skal det nu nok også blive i år,.

Trio Zoom
Lørdag den 13. juli
2019 kl. 13.00
Frederiksværk Musikfestival præsenterer:

Lørdag d. 13. juli kl. 13.00
TRIO ZOOM

Der er helt sikkert en stor del af Festivalens publikum, der kan huske den sidste lørdagsforestilling i 2018, hvor Trio Zoom optrådte sammen med danserne Gudrun Bojesen og Lars Libak. Det blev en enestående oplevelse. Det skal det nu nok også blive i år, hvor trioen blot er sig selv.
Trio Zoom er 3 karismatiske solister forenet i virtuos, sitrende og inderlig klassisk kammermusik i opdateret form. Med instrumenterne klaver, saxofon og slagtøj repræsenterer trioen et klassisk ensemble, der har en stor kærlighed til og respekt for den klassiske tradition og samtidig en vision for fremtiden. Trioens vision er at formidle den klassiske musiktradition med friskhed, en innovativ lyd og et stærkt visuelt udtryk. Desuden at inkludere nye og gamle folkloristiske strømninger fra bl.a. Østen, Balkan og Argentina.
Glæd jer blandt andet til den øreåbnende "Fuzzy Bird Sonata".

Unummererde siddepladser
Pris kr. 140,- inkl. billetgebyr
PARTOUTBILLET kr. 1670,- inkl. billetgebyr

Find vej

Hvad: Trio Zoom - Frederiksværk Musikfestival

Hvornår: Lørdag den 13. juli 2019, kl. 13.

Hvor: Gjethuset

Pris: (Entré: 140)

Læs mere på https://gjethuset.dk/program/trio-zoom/

Køb billetter
Rediger arrangement