Tilbage til søgeresultatet

Mames Babagenush m. Livestrings - Frederiksværk Musikfestival

12.07.2019 Klassisk | Gjethuset

MAMES BABEGENUSH M/ LIVE STRINGS Interessen for klezmermusikken har været i hastig vækst i de seneste årtier. Klezmer var egentlig betegnelsen for jødiske instrumenter og senere musikere, men er i løbet af de sidste 100 år blevet til en musikalsk genrebet.

Mames Babegenush m/Live Strings
Fredag den 12. juli
2019 kl. 17.00
Frederiksværk Musikfestival præsenterer:

Fredag d. 12. juli kl. 17.00

MAMES BABEGENUSH M/ LIVE STRINGS

Interessen for klezmermusikken har været i hastig vækst i de seneste årtier. Klezmer var egentlig betegnelsen for jødiske instrumenter og senere musikere, men er i løbet af de sidste 100 år blevet til en musikalsk genrebetegnelse. Klezmermusik er traditionel jødisk folkemusik specielt dansemusik som bruges til bryllupper og andre fester. Musikken stammer primært fra de chassidiske jøder i Østeuropa, der i starten af 1900-tallet immigrerede til Amerika og tog folkemusikken med sig. I Danmark tog blandt andet Channe Nussbaum & Spielniks, samt Klezmerduo udgangspunkt i traditionel klezmermusik mens klezmerbanden Mames Babegenush retter et traditionelt og instrumentalt udgangspunkt imod påvirkninger fra jazz, klassisk musik og den nordisk folkemusik.
Og når Mames Babegenush allierer sig med den originale strygekvartet Live Strings - opkaldt efter cellisten Live Johansson der har spillet sammen med rytmiske kunstnere som Eminem, Kanye West, Michael Bublé og Lukas Graham, så kan der kun vente os en musikalsk oplevelse helt ud over det sædvanlige denne fredag eftermiddag.

Unummererde siddepladser
Pris kr. 160,- inkl. billetgebyr
PARTOUTBILLET kr. 1670,- inkl. billetgebyr

Find vej

Hvad: Mames Babagenush m. Livestrings - Frederiksværk Musikfestival

Hvornår: Fredag den 12. juli 2019, kl. 17.

Hvor: Gjethuset

Pris: (Entré: 160)

Læs mere på https://gjethuset.dk/program/mames-babegenush-m-live-strings/

Køb billetter
Rediger arrangement