Tilbage til søgeresultatet

Sylvia

Et intenst og usentimentalt portræt af Sylvia Plath, en af det tyvendeårhundredes største kvindelige forfattere. Hudløst fortalt med hendes egne ord om; forfatterambitioner, depression, selvmordsforsøg, elektrochok og mødet med digteren Ted Hughes.

SYLVIA

Torup Bogby i samarbejde med TLC /Torup Forsamlingshus præsenterer:

Et intenst og usentimentalt portræt af Sylvia Plath, en af det tyvendeårhundredes største kvindelige forfattere.

Hudløst fortalt med hendes egne ord om; forfatterambitioner, depression, selvmordsforsøg, elektrochok og mødet med den altoverskyggende store kærlighed, digteren Ted Hughes.

"..det er og bliver Pernille Lyneborgs præstation forestillingen afhænger af, og den er så betagende, at man fristes til at kalde den for karrierens allersmukkeste skuespillerbedrift." ***** CPH Culture, Michael Søbye.

Pernille Lyneborg blev nomineret til bedste kvindelige hovedrolle for SYLVIA af CPH Culture 2017

Forestillingen er produceret af Obskuret og dramatiseret i samarbejde med Susanne Storm.Et samarbejde ml Sceneprojekt, Torup Bogby og TLC.

--------------------------

Sylvia Plath (1932-1963) var en amerikansk forfatter og lyriker. Plath blev født i Boston af en tysk far og en østrigsk-amerikansk mor. Hun var et begavet barn, og som otteårig publicerede hun sit første digt. Hendes far døde af diabetes, da Plath var otte år gammel. Dette indgår som tema i flere af hendes digte. Hun skrev både romaner, noveller, digte og essays. Hendes mest kendte værk, romanen Glasklokken, var en semi-biografisk beretning om hendes kamp mod depression.

Find vej

Hvad: Sylvia

Hvornår: Lør. d. 16. marts 2019, kl. 19.30.

Hvor: Torup Forsamlingshus

Pris: (Entré: 40/50 for ikke-medl)

Rediger arrangement