Tilbage til søgeresultatet

Koncert med Kim Larsen Jam og Andreas Langvad

Hvis du synes at kopibands er kønsløse, åndsfattige og enøjede, så vent til du hører Kim Larsen jam. Andreas Langvad, en ung sanger/sangskriver, der siden debuten i 2014 har optrådt over 200 gange.

PETER PHILIPSEN - SANGER I "KIM LARSEN JAM"

I en tid hvor det vrimler med bands der kopierer Kim Larsen med Gasolin, Bellami eller Kjukken, skulle man ikke tro, at der var plads til flere af slagsen, MEN - én mand fra København ændrer med et trylleslag alle fordomme om "kopisangere".

Der er andre som i tidens løb er blevet udråbt som ultimative Larsen-kloner, men Peter Philipsen løfter niveauet, fra første strofe, til uanede højder.

Om det er den flabede crisp, den intime hvisken, eller de primale brøl, er der ikke noget at tage fejl af. Originalen og kopien har tydeligvis genetisk og anatomisk identiske stemmebånd.

Som performer er Peter Philipsen en superenergisk ildflue der, med højt humør, altid får skabt en overvældende publikumssucces, når han spiller som solist og koncerter med sit professinelle orkester "Kim Larsen Jam".

9 gange har orkesteret fyldt Amager bio, i København til bristepunktet, med et gigantisk show, der med lys og lyd fortæller historien om en kulturel folkearv - soundtracket til mange menneskers barndom, ungdom og voksenliv.

Hvis du synes at kopibands er kønsløse, åndsfattige og enøjede, så vent til du hører "Kim Larsen Jam". Peter Philipsen spiller virkeligheden et puds. Der er ingen illusioner, ingen tricks - kun vaskeægte magi - det er ikke kun "lige ved og næsten" - det er som at være der selv.

Andreas Langvad

Andreas Langvad er en ung sanger/sangskriver, der siden debuten i 2014 har optrådt mere end 200 gange på diverse danske scener. Med sin stemme og guitar optræder han med sine egne sange, og inviterer publikum med ind i sit nærværende og intime univers. Langvad præsenterer sine historier i en sammensmeltet genre af pop og folkemusik, og med rigtig god energi serveres mange af sangene med både ironi og komiske tvists, der sikrer et smil på læben blandt publikum.

Langvad har en helt unik evne til at skrive gode tankevækkende tekster, der gør hans performance helt speciel. Han er en meget sympatisk fyr med begge ben solidt plantet på jorden, og hans interaktion med publikum medvirker også til en meget levende og inddragende optræden. Alt dette kombineret med en behagelig stemme og fængende melodier, tilsikrer en god musikalsk oplevelse.

I samarbejde med pladeselskabet PopGun Records v. Morten Remar og den engelske producer James B. Thomas, udgav Langvad sin første single 'Believe It' i August 2017. Singlen er siden da blevet spillet nationalt på radiostationer som fx DR P4, NORD, ABC mfl

Find vej

Hvad: Koncert med Kim Larsen Jam og Andreas Langvad

Hvornår: Lør. d. 18. maj 2019, kl. 13.

Hvor: Ølsted Sommerscene,

Pris: (Entré: 150.00)

Rediger arrangement