Tilbage til søgeresultatet

Hundested Sandskulpturfestival

10.05.2018 - 21.10.2018 Billedkunst | Hundested Sandskulptur Festival

Hundested Sandskulpturfestival slår igen i 2018 dørene op til en storslået omgang sand. Den 10. maj 21. oktober 2018. Successen fortsætter for 7. år i træk på den Internationale Sandskulptur Festival i Hundested.

Oplev en ganske særlig kulturattraktion på den driftige havn, hvor internationale sandskulptører, heriblandt flere verdensmestre, tolker historier fra verdens lykkeligste land. Gå på opdagelse under åben himmel og se skulpturer i særklasse, skabt af gyldne sandkorn. Detaljerne er fascinerende, og skulpturerne er både illustrative, symbolske, humoristiske og abstrakte med individuelle kunstneriske udtryk.

Festivalens unikke vartegn finder du i den mørke bådehal, hvor stemningen intensiveres af kulørte lysstråler, der spiller over de dramatiske sandskulpturer. Årets tema, Myter & legender, bringer jer på en spektakulær verdensrejse i fantasiens eventyrland

Store som små fascineres vi af de enorme og fine værker skabt i dette skrøbelige materiale. Festivalen er både sjov og inspirerende, og der er rig mulighed for at skabe din egen sandskulptur. På festivalpladsen kan børn og barnlige sjæle udfolde kreativiteten og fordybe sig i sandet. Cafeen byder på forfriskninger, mens ungerne hygger sig i sandkassen.

Friskbrygget kaffe, lækre kager, is, øl, vin og vand, Souvenir, postkort m.m. På festivalområdet findes borde, bænke og overdækket terrasse. Madkurv kan medbringes.

Billetpriser

Voksne 45.- kr.

Børn 4-12 år 20.- kr.

Børn 0 -3 år gratis

Grupper på mere end 10 personer pr. pers. 40.- kr. / Grupper børn 4-12 år kr. 18.-

Hunde i snor er velkommen

Isefjordsbilletten

Retur færgebillet Rørvig-Hundested for gående + entré til Sandskulpturfestivalen kun 115 kr. Normalpris 147,- Spar 32 kr
Børn 55 kr. Normalpris 72 kr. Spar 17 kr
Billetten kan KUN købes ved færgens billetsalg i Rørvig og gælder KUN for passagerer fra Rørvig siden af

Betalingskort

Vi tager imod Dankort, Visa og de gængse betalingskort

Find vej

Hvad: Hundested Sandskulpturfestival

Hvornår: Tor. d. 10. maj til søn. d. 21. oktober 2018, Alle dage kl. 10-19.

Hvor: Hundested Sandskulptur Festival

Pris: (Entré: 45 kr)

Rediger arrangement