1: Vælg genrer

2: Vælg område

3: Vælg Dato

Fra
Til
Kultunaut
14.04.2020
Knud Rasmussens Hus åbner op for sæsonen
Dagen før Palmesøndag slår vi igen dørene op til Knud Rasmussens Hus. Der inviteres til besøg i de stemningsfulde stuer, som fremstår med de originale farver og udtryk fra Knud Rasmussens tid.
14.04.2020
UDSAT: Ig Nobel Prize: first laugh, then think (via livestream fra Aarhus Universitet)
The Ig Nobel Prize is awarded for "peculiar research" that at first makes us laugh and then think deeply. Attend this lecture for a humour-filled dive into the prize-winning research. Meet Marc Abrahams and some of the recent prize winners.
15.04.2020
Mølleriet i Danmark
Foredrag om Mølleriet i Danmark v Knud Erik Jensen.
18.04.2020
Virker alternativ behandling?
Mød Hans Berntsen, der vil fortælle om den kristne Guds helbredende kraft.
20.04.2020
Introduktion til filosoffen K. E. Løgstrup
I løbet af aftenen vil du gennem foredrag og samtaler blive klogere på, hvad Løgstrup mente om bl.a. "den etiske fordring", "de suveræne livsytringer" og om "menneskets urørlighedszone".
21.04.2020
UDSAT: Rask og glad - tak dine unikke mikrober (via livestream fra Aarhus Universitet)
Ny forskning viser at mikrober i vores tarm, på vores hud og i vores hulrum påvirker vores helbred fra det sekund vi kommer til verden. Hør om hvordan du styrker dine mikroorganismer så de optimerer dit immunforsvar, din fordøjelse og din mentale balance.
23.04.2020
Babys start - og første måneder - på rigtig mad
Babys start - og første måneder - på rigtig mad Rigtig ernæring, velsmagende babymad og dejlige måltidsoplevelser er med til at give din baby en sund start på livet.
24.04.2020
Bryg 'n' Roll #4 - Nick Cave: Sorgens støj
Forfatter og litteraturhistoriker Espen Strunk fortæller om Nick Caves liv og kunst i selskab med et godt glas øl fra det lokale bryghus.